perjantai 19. huhtikuuta 2013

Juoksupyörä ja Ismo 1v

 Äitin oma rakas kulta poika Ismoli täyttää huomenna 1 vuotta! Onnea ihanalle pikkumiehelle <3

Ismo ei ollu kuvaus tuulella
Ismoa kun nyt moni on tuomioinnut liian löysäksi, joten päätin, että saa poika alkaa urheileen ja kunnolla. Joten Ismo sai nyt käyttöönsä toisenki juoksupyörän. Sellaisen tavallisen. Ja kyllä se olikin Ismosta ihana asia, paljon mielummin se sitä pyörittää kun juoksulautasta, joten antaa nyt Ismon nauttia siitä ja kuntoilla ittensä timmimäksi toukokuun näyttelyihin.

Tavallinen juoksupyörä
Tänään myös pidin siivouksen yhteydessä juoksupyörien rasvaus huollon. Kannattaa niitä juoksulautasiakin rasvailla rullaavat sulavammin, vaikka mulla ei vielä mikään oo alkanut vinkua.

Jyväskylän näyttelyssäkin oltiin, mutta ei nyt ole palinto kuvia eikä mitään. Saatiin todella huonoja arvosanoja. Ainoo mihin sai olla tyytyväinen oli Deen H ulkomuodosta. Arvostelu oli juuri niinkuin ajattelinkin, että se saa. Tuloksia oli Ismolle kuma käsiteltävyydesta ja Dee sai Ep:n hieno kokonaisuus. Kivoja yrtti palloja saatiin, ja tänään laitoin ne hamsuille tarjolle, kyllä kaikki kävi ainakin heti maistamassa. Kiitos palleroista humselot.blogspot.com!

Hamsulan mummelot <3
Loppuun kysymys: Millasia juoksupyöriä sinä käytät?



2 kommenttia:

  1. Laitoin Nuutillekin kaks juoksaria, lautasen ja normin, nytkun sillä kerta on isompi kämppäkin :D Se oli alkanut vaan kusee toiseen nurkkaan, että toivotaan nyt ettei sekin unohda mitä vessalla tehdään -.-''

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaahas -_- voi nuuttia, senkin ois hyvä urheilla :D

      Poista