perjantai 29. maaliskuuta 2013

Tulevaisuuden suunnitelmia tässä hamsulassa

Minunhan piti aloittaa cämpsyjen kasvatus, mutta se on hieman hankalaa, koska hyviä eläimiä ei taho saada mistään, saati sitten, että ovat värejä josta pidän. Sekä myöskin cämpsyjä on tällä hetkellä hyvin vähän, ja ovat sukua toisilleen aika usein, joten se on jäännyt jo taka alalle se ajatus, mutta se ei todellakaan meinaa sitä, ettei koskaan tulisi cämpsy pentuja. Voihan niitäkin tulla!

Muuta kääppäri asiaa. Meinaat hommata lemmikiksi kiinarin normi laikukkaan tai ms valkoisen. Sekä robo parin isabella husky oltava ainakin toinen, näissäkin kiinnostaa ms valkoinen. Yllättäen kun lempi värini on. Tuleepahan kokeiltua näitäkin lajeja sitten niin tietää mitä tykkään. Eikä senyt pois suljettukkaan ole jos löytyy nättejä cämpsyjä otan, ja myös safiiri talvikko on haaveissa joskus. Kaikki kääppärit todennäköisesti naaraina.

Sitten syrkki asiaa. Empä ois uskonu, että syrkkejä alan pieni muotoisesti kasvatella. Lähinnä tietenkin omaksi ilokseni jatkajaa hamsuistani. Värit joita alan tekeen on ms valkoinen (yllätys) ja kilpparit (musta vkkk, suklaa vkkk, kyyhkis vkkk?)

Deelle minulla onkin jo mies tiedossa, ja se tulee hieman kesempänä lainaan. Sekä yritän saada ms valkoisen naaraan, joka saa tehdä Leevin kanssa vauvoja. Saan sitten pikku Leevin itelle <3

Näillä jos alottaisi varovasti. Onneksi minulla on kivoja ihmisiä auttamassa jolta voi kysellä rohkeasti. Kiitos Emma ja Eve <3

4 kommenttia:

  1. Mitä! Alatko syrkkinakeroita suunnittelemaan :D
    Mahtava juttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo yks poikue nyt varmasti ainaki tulee kun in naaras ja sille uros hommattuna :)

      Poista
  2. Tosiaan pidäs aistit valppaina kun näät pikkusia safiirineitoja..Legenda odottelee morsianta ja ei passais päästä menemään ohitte yhtäkään ehdokasta :)

    Kirjottelen tänne nyt sitten vastakin, koska ensi kerran näytti onnistuvan tämä kommentointi :D

    VastaaPoista
  3. Joo määpä seuraan :) safiireja tuntuu olevan vähä. Tosi kiva jos alat kommentoimaan. Kivaa tietää että joku lukee :)

    VastaaPoista