torstai 3. tammikuuta 2013

Juoksuttaminen

Pitkästä aika jotakin tekstiä tännekin blogiin. Ajattelin kirjoitella juoksuttamisesta, koska sitä on nyt tässä kuukausi harrastettu hyvin ahkerasti. Ja pidän sitä todella tärkeänä juttuna hamstereille. Et kai itsekkään haluaisi pikkupurkissa koko elämääsi viettää.  Lio, Leevi, Blanca, Benedicta ja Ismo ovat nyt olleen 5 päivää viikossa irti ja minimissään tunnin kerralla.

Uutta tässä on se, että Leevikin pääsi jo kuukausi sitten irtoilevien listalle. Eka irtoutus jännitti kovasti, mutta se meni upeesti ja kaikki siitä eteenkin päin. Ainoastaan pylly tupsut kerää kaiken mahdollisen mukaan. Leevi ei ole vielä koskaa jyrsinyt mitään, joka on ihan mahtavaa!
Leevi irtoilee

Myös noin viikko sitten Nami ja Namu pääsivät ekan kerran irtoilemaan. Kyllä oli pojilla ihmettelemistä, että mikä tämä iso maailma. Nokka maassa hitaasti puuskuttivat eteenpäin. Kiinni ototkin menneet tosi hienosti. Eivät toki tule luokse, mutta eivät pistä vastaan kun ottaa kiinni. Tosin heitä en uskalla pitää kuin max 15 min kerralla irti, että pääsevät sitten juomaan, ja ovat jo aika väsyneitä sen jälkeen.Eivät kumpikaan tuhoa mitään irti ollessaan!

Ismo taas on ruennut vielä pahemmaksi vandaaliksi kuin aikaisemmin. Heti kun irti päästää niin sitä ollaan tapetissa kiinni kun pahimassa vihollisessaan. Ismoa on ollu aika hankala pitää irti kun pitää olla koko ajan irottamassa tapetista.

Blanca ja Benedicta nyt normaalisti valittavat, että 11 neliön tila ei riitä, ja pitäisi päästä isompaan. Sekä syliin kiivetään ja jaloissa roikutaan. Kummatkin osaa nykyän kiivetä syliin. Ismo ei osaaa syliin tulla, mutta jalassa roikkuu. Ja seuraaminenhan on Blanca, Benedictan ja Ismon lempipuuhaa. Eihän sitä nyt ainakaan saa kävellä mihinkään, ettei hamsu roiku jalassa!

Ismon tyylinäyte seuraamisesta ja jalassa roikkumisesta. Hieman kömpelömpää ko cämpsyjen meno.

Tämmöistä meillä tällä kertaa!



5 kommenttia:

  1. Hauska videopätkä :D
    Aina välillä pohdimme kotona, mikä niitä hamsuja vetää kiipeämään ihmistä ylöspäin! Puoliskon kotihousuja pisin hamsujen on helppo mennä, ja varsinkin sisäpintaa pitkin. Tee siinä sitten iltapuuhia ;) Omituista käytöstä saaliseläimiltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä jännä. Jospa ovat olleet jo niin montasukupolvea lemmikkinä, että syli on jännä :D

      Poista
  2. Ihana =D! Mietin tässä muuten että pitääkö roboja pitää vapaana? Kun on niin vikkeliä ja arkoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanha postaus :D Ei edes muistanut tämmöistä. Mää juoksutin mun roboa, mutta se ressas siitä :( Niin lopetin sitte.

      Poista