lauantai 29. syyskuuta 2012

Vk 39 tapahtumat

Vihdoinkin sain varattua uusia vauvoja hamsulaan. Toiveena oli mustat vn täplikkäät, mutta niitä en valitettavasti tullut. No varasin sitten kaksi vaaleansinista vn täplikästä. Nyt onkin kova odottaminen milloin saa pojat hakea kotiin, ja mitkä niiden viralliset nimet on. Niin voi vähän miettiä lempinimiä sitten.
   
KUVA Hanna Lappalainen
Sitten vauvoille kämppä ollut jo viikonvalmiina, pääsevät ainakin näin aluksi kunnon lukaaliin :) Juomapullon pidike vielä puuttuu, mutta oli niin kalliita magneetteja Vaasassa, että täytyy erittää Kokkolasta.


Kävemme eilen shoppailemassa vaarassa eläinkaupoissa lisää jyrsijä tavaraa. JA tosiaan kuten yllämainitsin, niin oli liian korkeat hinnat akvaario magneteissa, niin jätin ostamatta. Mutta toki sieltä jotain tarttu mukaan. Mahdollisesti seuraavalle syrkille?? Tai mikä nyt tulekaan.

Tykästyin hirveesti tuohon "koppiin" joka on tommoinn puolikas puunrunko, joten oli pakko ostaa! Myös tuo vessa oli hauskan vaaleanoranssi. Juoksupyörän tällä kertaa otin sinisen, koska vihreitä, mulla on jo aika monta. Ruokakuppi myös, koska enään ei ollut varalla yhtään, niin pitähän sitä yks uus ostaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti