perjantai 24. lokakuuta 2014

Talviturkki

Osa talvikoista vaihtaa talveksi turkkinsa vaaleampaan. Kaikki eivät sitä tee, eikä kaikilla paljon sävy vaihdu. Jotku silti voivat muuttua ihan normaalista valkoiseksi. Itellä ei ole näin voimakasta vaihtoa hamsulla ollut koskaan, kuin nyt Nellillä. Siksi ollut kiva kuvailla miten se kehittyy. Kaikki alkoi siitä kun ykspäivä mua olikin dunassa vastassa vaaleita laikkuja omaava hamsu. Oli se ihme, miten niin äkkiä vaihtoi väriä. Nyt on jo lähes valkoinen, mutta ei mun siltään parin viimepäivän aikana ole
kauheasti muuttunut enään.

Eli tämmöinen normaali väriltään Nelli
10.10 Meni naama valkoseks
16.10 Selässäkin jo valkoisia laikkuja

17.10 Päivässä jo raju muutos

19.10 Aika valkonen jo. Pyllyssä ruskeaa
20.10 Edelleen pylly värillinen :D
21.10 Hauskoja länttejä enään ruskeaa
22.10 aika samana pysyny 
Tähän lopetin sitten kuvaamisen on edelleenkin aika samanlainen. Pylly vaan pysyy tiukasti ruskeena.

sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Limingan pet show + muuta

Limingassa käytiin vuoden toisiks viimeisessä näytelyssä tutussa paikkaa. Kääppäreitä oli n. 18 ja syrkkejä n. 40. Hienosti meni karvapalloilla ja olen iloinen! Kummatki ykköseksi tulleet oli vielä omia kasvatteja. Maurikin pärjäsi nyt ensimmäistä kertaa ja vielä olen ykkönen. Ensin kun poika oli liian lihava, ja sitten laiha, mutta nyt oli soppeli viimein ja turkkikin kasvanu kivaksi kun vaihoin mörtin pois ja kutteria tilalle.

Prinssi: PLH 1, BIS 5 (?)
Mauri: PLH 1, BIS 6 (?), KUMA kokonaisuus
Nelli: ep
Sulo: PLH 4
Rin: PLH 5




Täällä myös menossa asumuksen vaihtopäivä. Ronja muuttaa poikimis terraan, joten Meela saa muuttaa sieltä Ronjan dunaan. Pesen nuo kaksi asumusta ensin siksi joutuu neidit nyt olemaan minidunissa hetken. Ompahan kumminki ennemmän tilaa kuin kuljetusbokissa odotella kämppien kuivumista. 


Kaaos hamsulassa :D

Enään tällä vuodelle olisi GG vielä. Sen onkin viimeinen näyttely Sulolle ja Arielille, sen jälkeen nämä jää eläkkeelle. 


lauantai 11. lokakuuta 2014

Lenni 1v


Lenni pikku mies täyttää tänään jo 1v! Älytömän pienestä pikku saippuapalasesta sain koulittua normaali kokosen ja todella kiltin hamsterin <3 Onneksi sain tämän Emmalta. Piaan tosin joudun vähän aikaa olla erossa kun Lenni menee poikasia tekemään.

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Uskomatonta menestystä SHY Humppila

Näköjään sitä parhaiten menee kun ei mitään odota! Aivan uskomaton reissu oli ja menestystä tuli hurjasti. Olen niin iloinen! Tänään kirjaisn tuloksia niin huomasin, että Arielhan tuplavalioitui! En muitanut ollenkaan. Joten hänen ruusuke jäi saamatta. Ensi kerralla sitten ruusuke Arielillekin. On se niin hieno hamsteri, että ansaitsee sen täysin.

Tulokset siis lyhyesti ja yrimekkäästi:

Sulo: PLH 3, KUMA (käsiteltävyys)
Prinssi: PLH 4 > FIN VLH
Ariel: PV, PLH 4 > FIN TVLH
Lili: KUMA (yleisvaikutelma) ja TS (nämä ulkomuodosta)
Lenni: KUMA (turkki)
Rin: KUMA (yleiskunto)
Meela: KUMA (kokonaisuus)
Mauri: KUMA (kokonaisuus)


Muutama palkintokuvakin: 

Koko saalis. Keväällä valioituneiden hamsujen ruusukkeitakin sain nyt.

Prinssi valio

Prinssin saaliit

Sulokin sai tupla ruusukkeensa :)

Sulon saalis. Kuma puuttuu

Arielin saalis. Tupla ruusuke puuttuu

Lilin ulkomuoto saaliit

Aikasemmin tällä viikolla kävin myös Candyssä. Tässä ostokset:


Myös Tuuli muutti uuteen kotiin, jossa toivottavasti paremin tulee uuden omistajansa kanssa toimeen :) Saan hänestä kuulumisia.