lauantai 1. joulukuuta 2012

Pikkujoulu, tappelu, ja tapetti terroristi!

Eilen matkattiin Kempeleeseen OSJH pikkujouluihin. Sielä palkittiin vuoden voittaja eläimet. Blanca oli vuoden voittaja kääpiö hamsteri. Myös rottani oli vuoden voittaja rotta.


Kotia tullessani aloin ulkoiluttamaan hamsuja ja käsittelemään. Olin ottamassa Namia käteenkun huomasin miten oudosti se käyttäytyi, laitoi vaan silmät kiinni ja pään alas kun olin ottamassa, eikä sinnahtanut mihinkään. Käteen kun sain niin näki, että päässähän sillä on monta haavaa, ja selässä yksi pieni. No ei muutako yrittää puhdistaa, kipeää näytti ottavan päähän puhdistaminen. Sittenhän ei auttanut kuin laittaa molemmat omiin kämppiin. Jouduin ottamaan mini dunankin käyttöön. Täytyy kai ostaa toisellekki mini duna :(

Sitten Ismo the tapetti terroristi! Se ennenkin on kyllä repinyt usein tapettia, mut tänä aamuna se sai jonku ihme kohtauksen, ja tapetti sai kyllä niin monesta kohtaa kyytiä, että piti poikalaittaa dunaan jäähylle. -_- Eikä oo eka kerta, tai ainoo hamsu, mut innokkais tapetin tuhooja.




Sitte toki piti ostaa kaikkea kivaa, cämpsyille tommonen ktosta roikkuva virike. Oli ilmeisesti ihan kiva niidne mielestä.





Päivitin hamsut ja hamsula sivua hieman :D